Tomos APN6

Najpoznatiji i najpopularniji model motocikla popoluarne firme tomos odlikuje se večinom prepoznatljivom crvenom bojom sa raširenim vilama kormana te pak tregeru iza izduženog sjedala. Sa sjedištem u Slovenskom gradu Kopru Tomos je proizvodio i distribuirao motocikle za područje cijelog balkana ali i Europe. Njihov daleko najpopularniji proizvod na području Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine je legendarni model tomos apn6. Taj model možemo često vidjeti i dan danas pošto je to proizvod izrazite kvalitete i prepoznatljivosti. Iako je tvrtka koja ga je proizvela, Tomos, tvornica sa sjedištem u Slovenskom Kopru. više ne radi pošto je otišla u stečaj 2019. godine. No ne brinite čak i dan danas je moguće kod nas kupiti dijelove za ovaj specijalni model motocikla, po i dalje čestom korištenju u prometu, izvjesno je da nećemo skoro prestati viđati ovaj motocikl na cestama.

Tomos APN6 dijelovi

Za gore navedeni model tomos apn6 možemo ponuditi sve originalne zamjenske dijelove koje možete naći na sljedečem linku.

Neki od dijelova koje imamo  u svojoj ponudi originalnih dijelova su sljedeći.

Karike, klipove, radilice, lančanike, pakne, zupčanike, sajle, km. satovi, farovi, štop svjetala, prekidači, kotači, sjedala, rezervoari, bombine Iskrine, brtve, dizne, nogare, gume, zračnice, osovine, ručke, gume, prtljažnike, sirene, ležajeve, vijke, matice, maske, filtere, kurble, kvačila, opruge, žarulje.

Tomos apn6
tomos apn6